Wie ben jij?

Wie ben jij?

  • Particulier
  • ZZP-ers
  • Bedrijven
  • Bouwbedrijven
  • Vastgoed
  • Agrarisch

Particulier

Bent u particulier en wilt u uw droom project tot realisatie brengen, eens bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het uitbreiden van uw woning of wellicht een nieuwe woning laten ontwerpen? Wij kunnen u hierbij helpen. Van schetsontwerp naar uitvoeringstekeningen, wij begeleiden u volledig door de verschillende fases van het bouwproces. Beslissingen worden te alle tijden in goed overleg met u, de opdrachtgever, genomen. Bij ons vind u alle disciplines die nodig zijn voor ontwerp, vergunning en uitvoering onder één dak, zo houd u één aanspreekpunt. Op onze projectpagina zijn talloze particuliere projecten te vinden. Mocht u meer informatie willen over het starten van een project samen met ons, neem dan contact op via het contactformulier op de home page.

ZZP-ers

Bent u ZZP-er en opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een bouwkundig project? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zo zullen wij u begeleiden bij het aanvragen van vergunningen, tekenwerk aanleveren, berekeningen maken en kunnen wij zelfs de uitvoering begeleiden. Op deze manier maken wij het drukke leven van u als ZZP-er toch iets gemakkelijker. 

Ook ondersteunen wij u graag bij de werkvoorbereiding, zo leggen wij contact met derden, controleren wij tekenwerk van derden voor u en zorgen wij ervoor dat wanneer u gaat starten met de werkzaamheden alle producten zoals prefab elementen en staalconstructies volgens ontwerp én constructieberekening op de bouw komen.

Door onze jaren lange ervaring op de bouw spreken en verstaan wij uw taal.

 

Bedrijven

Als ondernemer wilt u optimaal kunnen werken binnen een bedrijfspand, of dat nou gaat om kantoren, distributiecentra of werkplaats, een efficiënte en rendabele werkomgeving is zeer belangrijk. Een bedrijfspand waar werknemers optimaal hun werk kunnen uitvoeren, en een logische routing vanzelfsprekend is. Voor het ontwerpen van uw bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u van ontwerp naar uitvoering, maar ook tijdens de uitvoering wijken wij, indien gewenst, niet van uw zijde. Zo zorgen wij ervoor dat uw droompand gerealiseerd word volgens de laatste wet en regelgeving en de huidige kwaliteitsnormen.

Kijk ook eens op onze projectpagina voor reeds gerealiseerde bedrijfspanden.

Bouwbedrijven

Ook zijn wij bekend bij menig bouwbedrijf. Wij kunnen tijdens diverse fases van een project instappen, of dat nu in een vroeg stadium is bij het ontwerp, of de vergunning al geregeld is en de tekeningen klaar gestoomd moeten worden voor uitvoering, wij staan voor u als bouwbedrijf graag klaar. Wij kunnen uw project versterken met onderandere; montageplannen, uittrekstaten, bestellijsten, werkplaatstekeningen (staal, HSB en beton) uitvoeringstekenwerk en nog veel meer! Door een breed scala aan expertise en kennis kunnen wij product specifiek te werk gaan. Daarnaast begeleiden wij ook graag de uitvoerende partij door de werkvoorbereiding op ons te nemen of het tekenwerk van derden te controleren. Wilt u ons team inzetten om uw bouwproject uit te werken en het bouwproces soepel te laten verlopen, neem dan snel contact op.

Vastgoed

Ook als vastgoedontwikkelaar of investeerder bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen presentatiebeelden en tekeningen voor verkoop en vergunningaanvragen bij gemeenten en kunnen het project daarna volledig bouwkundig uitwerken. Onze 3D visualisaties zullen in een verkoop advertentie altijd de aandacht trekken van potentiële kopers door Hooge kwaliteit en prestatieve beelden. Door met de juiste programma’s te werken hebben wij een snelle koppeling tussen het tekenwerk en de 3D visualisaties. Ook hebben wij ervaring met het invullen van lege kavels. Wij maken onze ontwerpen in nauw overleg met onze opdrachtgever om altijd het gewenste resultaat te bereiken. Wilt u eens kennis maken met onze experts? Neem dan snel contact met ons op.

Agrarisch

Ook in de agrarische sector zijn wij te vinden. Daar waar onze wortels van het bedrijf gevestigd zijn hebben wij de afgelopen jaren veel agrarische ondernemers mogen ondersteunen bij het realiseren van hun project. Van het verbeteren van dierenwelzijn met slimme systemen, het verzorgen van een vergunning voor een nieuwe stal of het oprichten van een werkplaats/opslagloods. Door onze ervaringen met het uitwerken van verschillende agrarische projecten, kunnen wij u goed van dienst zijn. Ook zijn wij bereid verder te kijken dan het algemeen beeld van een stal, en proberen ieder project een uitblinkende stal neer te zetten waar u als agrariër trots op kunt zijn, een presentatie van uw bedrijf.  Op onze projectpagina zijn deze projecten uitgebreid te bekijken. Neem indien uw benieuwd bent naar onze werkwijze of met vragen zit over de mogenlijkheden binnen uw huidige vergunning snel contact met ons op.

Volg ons op Facebook
RG GEURTSEN © All rights reserved 2020