Type
Woningbouw
Locatie
Schalkwijk
Opdrachtgever
Zakelijk
Ontwerp
2021-01-01
Oplevering
2023-12-01

Woonwijk Schalkwijk

R.G. Geurtsen B.T.A. B.V. mocht de gebouwen binnen dit plan ontwerpen namens de ontwikkelaar. Het plan bevat negen vrijstaande woningen, twee twee-onder-een-kap woningen en twee appartementsgebouwen met elk 6 appartementen.

De twee grote geschakelde woningen op de kop van het plan vormen het ‘begin’ van de wijk, de twee appartementsgebouwen sluiten de wijk.
Daartussen bevinden zich de ruime vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen. Naast het complete ontwerp, welke door Bureau SRO in het bestemmingsplan is opgenomen, verzorgden wij ook de vergunningsaanvraag en werktekeningen van de hele wijk.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op