Type
Woningbouw
Locatie
Scherpenzeel
Opdrachtgever
Bewoners woning
Ontwerp
2018-11-05
Oplevering
0000-00-00

Woning met bijgebouw

Voor dit project heeft de opdrachtgever ons gevraagd om een woning met bijgebouw te ontwerpen en uit te werken. Op het terrein zou een oude boerderij gesloopt worden om plaats te maken voor een moderne woning. Middels 3D visualisatie hebben wij de opdrachtgever twee ontwerpen voorgelegd: Een moderne woning en een wat meer klassieke woning die goed zou passen bij het oude karakter van de omliggende gebouwen en de omgeving.

Het authentieke metselwerk sprak de opdrachtgever aan en daarom is er gekozen voor het tweede, klassieke ontwerp. Dit werd ook zeer gewaardeerd door de welstandscommissie en is dus goedgekeurd door de gemeente. Het bijgebouw heeft dezelfde uitstraling gekregen als de woning waardoor het een mooi geheel is geworden.

Na de ontwerpfase hebben wij voor de vergunningaanvraag de EPC en MPG berekening, het bodemonderzoek, de bouwkundige en constructieve werktekeningen gezorgd. Ook hebben wij opdrachtgever begeleid tijdens het gehele bouwproces en bij het maken van verschillende keuzes zoals materialisatie en de keuze van de dakkapel.

De realisatie van prachtig authentieke woning zit nu in de eindfase en wordt door de opdrachtgever zelf uitgevoerd.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op