Type
Nieuwbouw
Locatie
Doornenburg
Opdrachtgever
Bewoners woning
Ontwerp
2018-11-19
Oplevering
0000-00-00

Woning Krakkedel Doornenburg

De wens van de opdrachtgever was de realisatie van een echte ‘oude’ boerderijwoning. Om dit te kunnen realiseren is op elk klein detail gelet. In het ontwerp is bijvoorbeeld te zien dat de goothoogte erg laag is gehouden, zo’n 2 meter boven maaiveld, zijn de balkankers, die de dakconstructie dragen, in het zicht gelaten, is aan de binnenkant is de robuuste houtconstructie ook in het zicht gelaten en is een grote vide gecreëerd.

Voor dit project hebben wij de vergunningsaanvraag gedaan en al het bijbehorende tekenwerk mogen uitvoeren. Aangezien wij ook de uitvoeringstekeningen hebben gemaakt kwam er veel overleg met de aannemer bij kijken. Alle kleine details waren hierbij een leuke en leerzame uitdaging!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op