Type
Woningbouw
Locatie
Achterveld
Opdrachtgever
Fam. de Kok
Ontwerp
2019-10-04
Oplevering
0000-00-00

Woning Beekhoek Achterveld

Voor dit prachtige project hebben wij in opdracht van familie De Kok een ontwerp mogen maken van een vrijstaande woning. Aan de hand van kennismakingsgesprekken waarbij de familie veel voorbeelden had meegenomen hebben wij middels 3D visualisatie een ontwerp gerealiseerd dat prachtig in de omgeving past. Zo is er goed nagedacht over de materialisering en heeft de woning aan de achterzijde een loggia die uitkijkt over de landerijen.

Tijdens vooroverleg met de gemeente hebben we het ontwerp voorgelegd en vervolgens het gehele vergunningstraject doorlopen. Hierna hebben we het pand constructief berekend en uitgewerkt om vervolgens de werktekeningen te kunnen maken voor het schrijven van een bestek.

Als kers op de taart hebben wij bij het aanschrijven van de aannemers de prijsbegeleiding gedaan.

Zo ziet u, we zijn van alle markten thuis om een project in goede banen te leiden!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op