Type
Woningbouw
Locatie
Scherpenzeel
Opdrachtgever
Bewoners woning
Ontwerp
2020-02-03
Oplevering
0000-00-00

Verbouwing woning Scherpenzeel

Deze bestaande woning in Scherpenzeel heeft door de lage dakgoot weinig ruimte op de 1e verdieping. De vraag van de opdrachtgever was hierbij dan ook om meer ruimte te creëren, maar wel de oude stijl van de woning te behouden. Door middel van een optopping, waarbij het gehele dak wordt verwijderd en verhoogd wordt teruggeplaatst, zal dit worden gerealiseerd. Om ervoor te zorgen dat de stijl wordt behouden is rekening gehouden met de keuze van de materialen. Ook de vorm van het dak is in het ontwerp gelijk gebleven aan die van het oude pand.

Voor dit project hebben wij het tekenwerk om de vergunning aan te vragen verzorgd. Ook maakten wij de werktekeningen voor de uitvoering.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op