Type
Woningbouw
Locatie
Putten
Opdrachtgever
Bewoners woning
Ontwerp
2019-10-22
Oplevering
0000-00-00

Aanbouw Achtergevel Woning Putten

In opdracht van de bewoners van deze woning in Putten hebben wij een aantal ontwerpen gemaakt voor een aanbouw aan de achtergevel van de woning. Uiteindelijk hebben wij twee ontwerpen voorgelegd waaruit de bewoners zelf een keuze konden maken.

Hierna hebben wij de vergunningstekeningen gemaakt voor het aanvragen van de vergunning en deze verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp, ook hebben wij hierbij de constructietekeningen aangeleverd. Door de goede communicatie en het aanleveren van de juiste producten weten we ook bij (op het oog) kleine projecten onze klant tevreden te stellen!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op