Type
Special
Locatie
Renswoude
Opdrachtgever
Allurepark de Lucht
Ontwerp
2020-05-07
Oplevering
0000-00-00

Sanitairgebouw camping Renswoude

In opdracht van Camping de Lucht hebben wij een nieuw toiletgebouw ontworpen. De camping is in de afgelopen jaren al flink gemoderniseerd en het toiletgebouw kon niet achterblijven.

We hebben 2 varianten ontworpen aan de hand van een door de opdrachtgever opgegeven budget. Met dit budget hebben wij een eenvoudig ontwerp en een iets uitgebreider ontwerp voorgelegd, waarna de opdrachtgever zelf een keuze kon maken.

In verband met de COVID-19 crisis werden in de eerste helft van 2020 alle gezamenlijke toiletgebouwen gesloten en kon de realisatie van het eerste ontwerp niet doorgaan. Om de opdrachtgever tegemoet te komen, hebben wij in samenwerking met meerdere partijen een individuele toiletunit ontwikkeld. Deze unit wordt in een fabriek geprefabriceerd en op elke campingplaats neergezet.

Zo ziet u, in welke situatie dan ook, wij staan altijd voor u klaar!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op