Type
Woningbouw
Locatie
Amersfoort
Opdrachtgever
Fam. Ploem
Ontwerp
2019-09-04
Oplevering
0000-00-00

Restyling woning Amersfoort

In opdracht van Familie Ploem hebben wij hun woning volledig teruggebracht in oude stijl. We hebben de bestaande woning ingemeten en compleet gedigitaliseerd.
Vervolgens hebben we de volledige verbouwing uitgewerkt en verschillende vergunningen aangevraagd voor de nodige verbouwingen aan de woning.

Ook hebben wij middels 3D visualisatie verschillende impressiebeelden en een video gemaakt zodat voor de familie zelf, maar ook voor het aanvragen van de vergunningen duidelijk was wat er op de planning stond. Voor de uitvoering hebben wij de werktekeningen gemaakt en de aannemer begeleid tijdens het bouwproces.

Ook voor bouwbegeleiding kunt u dus bij ons terecht!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op