Type
Agrarisch
Locatie
Lunteren
Opdrachtgever
Van Dam
Ontwerp
2019-08-13
Oplevering
0000-00-00

Restyling bedrijfspand Lunteren

In opdracht van Van Dam hebben wij een gehele restyling voor een bestaand bedrijfspand mogen ontwerpen. Het pand is gelegen in agrarisch gebied en het was hierbij van belang dat het ontwerp in de omgeving zou passen.

Om dit te bereiken hebben wij aan de hand van een omgevingsanalyse een passend ontwerp gemaakt voor zowel de binnen, als de buitenkant van het pand. Hierbij is ook zeker rekening gehouden met de materiaalkeuze, zo hebben we gekozen om bijvoorbeeld hout en zwart potdeksel toe te passen.

Omdat de realisatie van het ontwerp wijzigingen aan de openbare weg betreft hebben wij ook de vergunninaanvraag volledig op ons genomen, met complimenten van de welstandcommissie is ons ontwerp goedgekeurd en de vergunning verleend.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op