Type
Woningbouw
Locatie
Lunteren
Opdrachtgever
Fam. Vlastuin
Ontwerp
2020-01-18
Oplevering
0000-00-00

Realisatie Bijgebouw Lunteren

Bij de realisatie van deze schuur was het voor de opdrachtgever van belang dat de ruimte op het terrein optimaal benut zou worden. Om dit te kunnen realiseren hebben we voor dit project gekozen voor een combinatie van bouwen met een vergunning en vergunningsvrije bouw.

In eerste instantie hebben wij een vergunningsaanvraag gedaan voor het achterste gedeelte met het grote puntdak, waarna we vergunningsvrij de voorkant hebben ontworpen met de twee puntdaken. Het ontwerp is tot stand gekomen doordat wij een goede schakel tussen opdrachtgever en gemeente wisten te zijn en intensief hebben gecommuniceerd met beide partijen.

Op deze manier hebben wij onze keuzes goed toe kunnen lichten en de ruimte op het terrein optimaal benut met dit interessante ontwerp!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op