Type
Agrarisch
Locatie
Renswoude
Opdrachtgever
Dhr. Verbeek
Ontwerp
2019-05-16
Oplevering
0000-00-00

Pluimveestal Ubbeschoterweg Renswoude

In opdracht van dhr. Verbeek hebben wij de nieuwbouw van een pluimveestal mogen ontwerpen en uitwerken. De ruim 2600 m² beslaande stal biedt ruimte aan 22.500 kippen. De stal heeft van buiten een natuurlijke en moderne uitstraling.

In overleg met de opdrachtgever hebben wij gezorgd voor een ontwerp voor de pluimveestal, hierbij zijn meerdere ontwerpen besproken. Voor het uiteindelijke ontwerp met de houten gevelbekleding is de bouwvergunning aangevraagd en tevens verleend. Vervolgens was het zaak bestek op te stellen, bijbehorend tekenwerk te leveren en een aannemersselectie te doen.

De gehele pluimveestal is tevens ontworpen en uitgevoerd volgens het MDV-certificaat (Maatlat Duurzame Veehouderij), wat praktisch inhoudt dat de pluimveestal een stal is met een lagere milieubelasting, met maatregelen voor diergezondheid en dierenwelzijn en daardoor bijdraagt aan verduurzaming van de veehouderij. Een erg vooruitstrevende en milieuvriendelijke vooruitgang in het ontwerp- en bouwproces van stallen!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op