Type
Special
Locatie
Heino
Opdrachtgever
Investeerder
Ontwerp
2020-08-06
Oplevering
0000-00-00

Microwoningen Heino

In opdracht van een investeerder hebben wij voor de planontwikkeling van deze grote kavel het gebied mogen ontwerpen.
Het ontwerp bestaat uit verschillende typen microwoningen. Microwoningen zijn kleine woningen met een oppervlakte tussen de 20 en 50 vierkante meter. Het doel van deze woningen is dat ze zo min mogelijk ruimte in beslag nemen op de kavel, maar dat de ruimte in de woning optimaal benut wordt. Denk hierbij aan verschuifbare muren en multifunctionele apparaten.

Wij hebben 3 typen microwoningen ontworpen, een ontwerp aangeleverd voor de parkeergelegenheid en voor een gezamenlijke berging op het terrein. Dit plan wordt aan de gemeente voorgelegd.
Het is de bedoeling dat het terrein een wordt met de natuur. Hiervoor is rekening gehouden met de keuze van de materialen van de woningen en zal er een voedselbos worden gecreëerd.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op