Type
Woningbouw
Locatie
De Glind
Opdrachtgever
Bewoners woning
Ontwerp
2020-09-28
Oplevering
0000-00-00

Nieuwbouwwoning met bedrijfspanden De Glind

Voor een wijziging van het bestemmingsplan voor deze kavel in De Glind, hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt. Het huidige pand, een oude woning, zal plaats maken voor een prachtige nieuwe woning met bijbehorende bedrijfsgebouwen en hobbyruimten.

Wij hebben een eerste ontwerp aangeleverd en dit in nauw overleg met de opdrachtgever aangepast tot een gewenst definitief ontwerp. Dit is vervolgens uitgewerkt tot vergunningstekenwerk en zal worden ingediend bij de gemeente.

Zoals te zien is het ontwerp van de verschillende panden op elkaar afgestemd door te werken met dezelfde kleurstellingen en materialen. Op deze manier vormen de losstaande gebouwen een mooi geheel op het terrein.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op