Type
Agrarisch
Locatie
Woudenberg
Opdrachtgever
Eigenaar terrein
Ontwerp
2020-06-26
Oplevering
0000-00-00

Nieuwbouw loods Woudenberg

Op dit terrein stonden oorspronkelijk 2 oude schuren. In opdracht van de eigenaar hebben wij een nieuw bedrijfspand ontworpen op de plek van deze twee schuren.

Voor het bedrijfspand van circa 1000 vierkante meter hebben wij een ontwerp gemaakt. Vervolgens hebben wij al het bouwkundig en constructief tekenwerk aangeleverd bij de gemeente. Na vergunningverlening hebben we de aannemer ondersteunt met werktekeningen.

Aangezien er een onderbreking plaatsvindt in de bestaande bomenrij hebben wij ook opdracht gekregen om extra bomen te laten planten voor de bouw van het bedrijfspand om rekening te houden met de landelijke inpassing en het milieu.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op