Type
Utiliteitsbouw
Locatie
Overberg
Opdrachtgever
Kinderdagverblijf De Peuterboerderij
Ontwerp
2022-03-31
Oplevering
2022-09-22

Nieuwbouw De Peuterboerderij

In opdracht van Kinderdagverblijf De Peuterboerderij heeft R.G. Geurtsen het ontwerp voor dit prachtige nieuwe gebouw mogen verzorgen. vervolgens hebben wij de omgevingsvergunning aangevraagd waarvoor we ook de vereiste tekeningen en berekeningen hebben gemaakt.

Het ontwerp sluit naadloos aan op de omliggende bebouwing en biedt straks ruimte voor de opvang van circa 12 kinderen. In de hooiberg aan de achterzijde zullen diverse dieren worden gehouden. Door de combinatie van kind en dier wordt de visie van De Peuterboerderij ”natuur, dieren en ‘buiten zijn’ dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen” versterkt.

Inmiddels is de uitvoering in volle gang.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op