Type
Utiliteitsbouw
Locatie
Amersfoort
Opdrachtgever
Karbouw
Ontwerp
2021-11-15
Oplevering
0000-00-00

Renovatie nieuw kantoor Karbouw

In 2022 zal Karbouw een nieuwe kantoorlocatie openen. Het betreft een bestaand pand welke gerenoveerd wordt. Hiervoor mochten wij de werktekeningen verzorgen. Het exterieur van het kantoor blijft ongewijzigd op de entree na: middels een lange groenwand wordt de entree van het kantoor verbijzonderd. Op deze manier worden nieuwe bezoeker altijd in de juiste richting getrokken.

Het interieur van het kantoorpand wordt volledig vernieuwd. De groenwand loopt van buiten door naar binnen en vormt een ruime entree met ontvangstbalie. Verder wordt er ruimte gecreëerd voor werkplekken, flexplekken, vergaderruimtes en een kantine.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op