Type
Agrarisch
Locatie
Uddel
Opdrachtgever
Eigenaar kalverstal
Ontwerp
2020-07-17
Oplevering
0000-00-00

Kalverstal Uddel

Voor deze kalverstal in Uddel hebben wij de beplating van de gevel uitgewerkt. De aannemer van het project werkt veel met 3D visualisatie en BIM, en vroeg daarom ook aan ons om onze producten in BIM aan te leveren.

We hebben hierbij een goede samenwerking met de aannemer ervaren en vaak het 3D model doorlopen om eventuele fouten te ontdekken en verbeteren.

Niet alleen de aannemer had een moderne werkmethode, ook voor het ontwerp van deze stal was modernisering het uitgangspunt. Melkputten zijn vervangen voor melkrobots en aangezien het een proefstal is, zijn alle installaties uit het zicht weggewerkt zodat deze stal er netjes uit ziet.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op