Type
Utiliteitsbouw
Locatie
Veenendaal
Opdrachtgever
W&W Vastgoed
Ontwerp
2018-07-30
Oplevering
0000-00-00

Bedrijfspand Vendelier Veenendaal

In opdracht van W&I Vastgoed hebben wij voor dit bedrijfspand in Veenendaal de vergunningaanvraag en volledige uitwerking mogen doen. Na de vergunningaanvraag bij de gemeente hebben wij de uitvoeringstekeningen, zowel bouwkundig als constructief uitgewerkt, een bouwbesluittoetsing gedaan en het controle werk uitgevoerd. Ook hebben wij in opdracht van de uitvoerende aannemer de werkvoorbereiding verzorgd.

Het pand is ontworpen door Marco van Veldhuizen Interior | Architecture. In het eerste ontwerp bestond dit pand uit 1 geheel, in goed overleg met de architect hebben wij ervoor gekozen twee losse panden te realiseren, het voorste gedeelte wordt gebruikt door de opdrachtgever en het achterste wordt verhuurd.

Het ontwerp is gebaseerd op een oude fabriek in de buurt, dit is aan de buitenkant terug te zien in de keuze van het metselwerk en de schoorsteen in het ontwerp. Van binnen heeft het gebouw een industrieel uiterlijk, de constructie is in het zicht en bij de entree is een vide tot aan de 2e verdieping gerealiseerd, de moderne binnenkant met de historische buitenkant zorgt ervoor dat dit pand een echte eyecatcher is!

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op