Type
Utiliteitsbouw
Locatie
Veenendaal
Opdrachtgever
J. Heebink Logistic Services & Bouwbedrijf van de Vliert
Ontwerp
2019-03-04
Oplevering
0000-00-00

Bedrijfspand Kruisboog Veenendaal

In opdracht van transportbedrijf J. Heebink Logistic Services en namens Bouwbedrijf Van de Vliert hebben wij de nieuwbouw van het kantoorpand en magazijn van Heebink mogen uitwerken tot werktekeningen. Het ontwerp van deze hal was reeds geleverd door DBL Architecten, die ook de vergunningaanvraag heeft verzorgd.

Het pand is naar eigen zeggen (opdrachtgever) voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan: kantoorruimten, crossdock activiteiten (laden/lossen), opslag, verschillende kraanbanen, inpandige laaddocks voor lengtedistributie en een doordachte logistieke routing.

Omdat voor uitwerking tot werktekeningen de voorkeur viel op 3D, is de verdere opdracht bij ons neergelegd. In nauw overleg met architect, opdrachtgever, aannemer en onderaannemers is de uitwerking van het nieuwbouwpand aan de A12 tot stand gekomen, waarbij is begonnen met de constructieve uitwerking van het pand om daarop volgend de bouwkundige uitwerking op te starten.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op