Type
Utiliteitsbouw
Locatie
Ede (BTA12)
Opdrachtgever
Van Mourik
Ontwerp
2020-04-03
Oplevering
0000-00-00

Nieuwbouw Bedrijfspand (BTA12)

In opdracht van Van Mourik en in samenwerking met Bouwbedrijf van de Vliert hebben wij een ontwerp mogen maken voor dit nieuw te bouwen bedrijfspand te Ede op bedrijven terrein BTA12.
Nadat er meerder ontwerpen zijn gemaakt, en we tot een definitief ontwerp zijn gekomen is door R.G. Geurtsen het vergunningstraject opgestart en met een positief besluit door de gemeente Ede afgerond.

In samenwerking met Constructie bureau van Roekel & van Roekel zijn er constructieve werktekeningen door ons gemaakt ten behoeve van de aanbesteding en de uitvoering. Naast constructief tekenwerk werden door R.G. Geurtsen ook de bouwkundige werktekeningen geleverd.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op