Type
Utiliteitsbouw
Locatie
Scherpenzeel
Opdrachtgever
E.J. van Ginkel
Ontwerp
2019-12-16
Oplevering
0000-00-00

Bedrijfspand De Haar Scherpenzeel

Nadat Landborg het bestemmingsplan gewijzigd had naar een bedrijfsruimte inclusief kantoor, hebben wij in opdracht van E.J. van Ginkel Bouw het ontwerp verder mogen invullen.

Het project bestaat uit twee aan elkaar verbonden panden, waarbij het ontwerp van het ene deel een vrij eenvoudig ogende schuur is, terwijl er bij het andere deel gebruik gemaakt is van architectonische elementen zoals de houten lamellen en het houten spant die in de voorgevel zijn toegepast en de toepassing van veel glas bij de entree. Ook aan de binnenzijde is rekening gehouden met een moderne uitstraling door de realisatie van een inpandig balkon.

Wij hebben voor dit project de vergunningaanvraag verzorgd inclusief de benodigde berekeningen en tekeningen, de uitvoeringstekeningen aangeleverd en de werkvoorbereiding volledig gefaciliteerd.

We helpen u graag een
goede keuze te maken

Het realiseren van een groot bouwproject is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er moeten tijdens het proces veel belangrijke keuzes gemaakt worden en het is fijn als er zo min mogelijk mis gaat. Denk daarbij aan de kostenbepaling en de keuze voor een architect of aannemer. Of het nu een argrarisch, utilitair, woningbouw of een heel ander speciaal project is, wij staan te alle tijden voor u klaar! 

Ook zo’n mooi project
starten? Neem snel
contact op