Waar kunnen wij u mee helpen?

Werktekeningen laten maken door R.G. Geurtsen

R.G. Geurtsen Bouwkundig Teken- & Adviesbureau is u graag van dienst bij het maken van werktekeningen voor uw project. Wanneer u ons inschakelt voor het maken van een werktekening, vertalen wij het ontwerp van de architect en werken wij het verder uit. Zo zorgen wij ervoor dat het ontwerp uit te voeren is voor de aannemer. Voor extra duidelijkheid kunnen wij ook een 3D ontwerp maken. Meer weten over het proces dat komt kijken bij het maken van werktekeningen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Werktekeningen

De bouwtekeningen van uw project gaan door verschillende fasen. In iedere fase worden er mee details toegevoegd. Na het voorlopig ontwerp en het definitief ontwerp wordt er een werktekening gemaakt. Hiermee weet de aannemer precies hoe het pand uitgevoerd moet worden. In de bouw wordt dan ook vanuit deze tekening gewerkt. Hij bevat zeer gedetailleerde informatie en laat niets aan het toeval over. Op deze manier worden bouwfouten voorkomen.

Werkplaatstekeningen

Bij een werktekening is het belangrijk dat hij overeenkomt met de werkelijkheid. Ook de materialen die gebruikt worden bij de bouw van de bedrijfshal of agrarische gebouw zijn daarom uitgetekend. Om de kans op bouwfouten tot een minimum te beperken, worden de werktekening in samenspraak met de verschillende partijen gemaakt. Wilt u als bedrijf werkplaatstekeningen van een staalconstructie, betonwand of prefab HSB-elementen laten maken? Ook dan kunt u bij ons aankloppen.

Neem contact op

Heeft u behoefte aan meer informatie over het proces van het maken van werktekeningen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318 74 53 00. Mailen is ook mogelijk via info@www.rggeurtsen.nl. Wij ontvangen graag meer informatie over uw wensen en gaan graag een samenwerking met u aan.