Waar kunnen wij u mee helpen?

Een ontwerp laten maken door R.G. Geurtsen

Wenst u een ontwerp te laten maken voor uw nieuwe project? Dan staat R.G. Geurtsen Bouwkundig Teken- & Adviesbureau graag voor u klaar. Als bedrijf, particulier en agrarisch bedrijf kunt u bij ons terecht voor een ontwerp dat volledig naar uw wens wordt gemaakt. Naast het ontwerp kunt u ons ook inschakelen voor het maken van uitvoeringstekeningen, vergunningstekeningen en fotorealistische 3D impressies van het project. Lees verder voor meer informatie over het verloop van het ontwerpproces of neem direct contact met ons op.

Uw wensen als uitgangspunt

Wanneer u kiest voor R.G. Geurtsen Bouwkundig Teken- & Adviesbureau bij het realiseren van een ontwerp, starten we met een eerste gesprek waarbij wij uw wensen inventariseren. De volgende stap is dat wij uw wensen voor het project koppelen aan de bouwbesluiteisen en bestemmingsplaneisen. Op basis daarvan maken wij een ontwerp met 3D visualisatie. Met deze 3D visualisatie krijgt u direct een duidelijk beeld van het mogelijke eindresultaat. Dit wordt getoond tijdens een tweede gesprek. Er kunnen dan ook eventuele aanpassingen worden doorgevoerd.

Begeleiding van ontwerp tot oplevering

Na het akkoord starten wij met het bouwtechnisch ontwerpen. Hierbij wordt het ontwerp omgezet in bouwkundig tekenwerk. Zo verzorgen wij onder andere de bestektekeningen, werktekeningen en constructietekeningen. Daarna gaan we, indien nodig, op zoek naar de juiste aannemer voor het project. Uiteraard kan de particulier ook zelf een aannemer aandragen. Wij kijken mee met de aannemingsrondes en offerterondes en voorzien u van advies op maat. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, heeft u de mogelijkheid om ook de bouwbegeleiding door ons te laten uitvoeren. We controleren gedurende het proces of alles voldoet aan het bestek en overleggen met de aannemer. Zo begeleiden wij u tot aan de oplevering.

Het ontwerp van uw bedrijfshal

Schakelt u R.G. Geurtsen in voor het realiseren van een ontwerp voor uw nieuwe bedrijfshal of agrarische bedrijf, dan kiezen wij niet voor een standaard pand. Wij willen van ieder ontwerp iets bijzonders maken met een dosis eigenheid. Het uiterlijk van uw pand is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen daarnaast voor een bedrijfshal met een zo hoog mogelijk rendement. Er wordt slim gekeken naar de manier van bouwen en wij denken daarin graag mee. Tot slot zijn wij zeer ervaren in de aankleding van de hal. Denk bijvoorbeeld aan het staal, beton en de beplating. Kortom, wij zorgen voor een bedrijfshal of agrarisch pand met een optimaal rendement en een prachtig uiterlijk. Meer weten over de mogelijkheden? Benader ons dan via 0318 74 53 00 of mail naar info@www.rggeurtsen.nl.