Waar kunnen wij u mee helpen?

Bouwbegeleiding

R.G. Geurtsen Bouwkundig Teken- & Adviesbureau begeleid u graag bij de uitvoering van uw nieuwe project. Bij de laatste fase van het bouwproject is het van belang dat er goed wordt gecommuniceerd met de uitvoerende partijen. Wij ondersteunen bij de werkvoorbereiding en zullen de aannemer helpen waar nodig. Meer weten over bouwbegeleiding voor uw project? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Werkvoorbereiding

Wanneer de aannemer uitvoeringstekeningen heeft ontvangen, zullen er uittrekstaten gemaakt moeten worden om het nodige materiaal en materieel in te kopen. Dit wordt ook wel de werkvoorbereidingsfase genoemd waarbij het project klaargemaakt wordt voor de bouw. Wij kunnen de uitvoerende partij ondersteunen door uittrekstaten van het tekenwerk aan te leveren en te begeleiden bij het inkopen van onderaannemers en de nodige producten. Ook tijdens de uitvoering blijven wij in nauw contact met de aannemer om te controleren of alle werkzaamheden juist worden uitgevoerd.

Begeleiding bij uw keuze

Ook begeleiden wij u als opdrachtgever bij het kiezen van de juiste partij om uw project te realiseren. Soms is het lastig om tussen talloze partijen de juiste te kiezen voor het uitvoeren van het project wat u voor ogen heeft. Samen nemen we de wensen en eisen door, waarna we binnen en buiten ons inmiddels grote netwerk zoeken naar verschillende partijen die volgens ons uw opdracht het beste kunnen uitvoeren. U maakt zelf de keuze, maar wij helpen graag deze gemakkelijker te maken!

Neem contact op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de bouwbegeleiding die wij kunnen bieden? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318 74 53 00. Mailen is ook mogelijk via info@www.rggeurtsen.nl. Wij ontvangen graag meer informatie over uw wensen en gaan graag een samenwerking met u aan.