Ons bedrijf

Op deze pagina vindt u meer informatie over ons en het verhaal achter R.G. Geurtsen Bouwkundig Teken- & Adviesbureau

Vooruitstrevend

Met de mogelijkheden van tegenwoordig gaan wij als bedrijf graag mee in de nieuwste ontwikkelingen.

Digitaal

Wij streven naar de beste kwaliteit en werken daarom met de nieuwste programma’s als Revit en Lumion.

Doordacht

Met onze kennisdeling en communicatie zorgen wij voor een goede en doordachte werkvoorbereiding.

N

Gepassioneerd

Ons jonge en gemotiveerde team doet zijn werk met passie en enthousiasme. Op die manier is de samenwerking voor u en voor ons een plezier!

“Met oog voor detail en gevoel voor kwaliteit.”

Ons verhaal

De interesse voor bouw is bij Robbert Geurtsen, eigenaar van R.G. Geurtsen Bouwkundig Teken- & Adviesbureau, al met de paplepel ingegoten. Op zeer jonge leeftijd was dit al terug te zien in bouwwerken van de vreemdste materialen. Hij verbaasde zijn hele familie met bouwwerken die tot in de kleinste details waren nagemaakt van de realiteit. Toen hij in 2010 begon met zijn werk als timmerman en betonwerker, werd de passie nog meer aangewakkerd; de keuze voor de HBO opleiding bouwkunde was dan ook makkelijk gemaakt. In een razend tempo groeit de lijst van fascinerende eindproducten en tevreden klanten. Dit alles met nog steeds hetzelfde oog voor detail en gevoel voor kwaliteit!

Bouwbreed

R.G. Geurtsen is een bedrijf gedreven door passie en interesse in de bouw. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen zetten wij ons graag in op een breed gebied binnen deze sector. Ons doel is daarbij, in samenwerking met de opdrachtgever, een persoonlijk en verantwoord product af te leveren.

“Een glimlach bij de klant is belangrijker dan alle euro’s in de hand.”

“Wie buiten de lijnen kleurt krijgt de mooiste tekeningen.”

Tekenwerk

Voor onder andere vergunningstekeningen, werktekeningen en impressietekeningen staat R.G. Geurtsen voor u klaar. Met de nieuwste programma’s tekenen wij voor u de door u gevraagde nieuw- of verbouwprojecten uit. Voor een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.